Εμφάνιση DJ BOOTH

Η άρτια παρουσία μας στο χώρο της εκδήλωσης σας ξεκινάει από το χώρο που καταλαμβάνουμε στο σημείο που στήνουμε τον βασικό μας εξοπλισμό….

Το παραβάν (facade) μπροστά από το τραπέζι του Dj με τον κρυφό φωτισμό στο εσωτερικό του παρουσιάζει ένα όμορφο αισθητικά αποτέλεσμα στα μάτια των καλεσμένων σας και αποπνέει τάξη και επαγγελματισμό!

Επιπρόσθετα, ο κρυφός φωτισμός του παραβάν μας δίνει τη δυνατότητα να του δώσουμε τη χρωματική πινελιά που θα ταιριάζει στο στολισμό που εσείς έχετε επιλέξει, είτε για τα τραπέζια σας, είτε για το χώρο της δεξίωσης.

 
 
 
 
 
 

Προτζέκτορας προβολής ονομάτων ζευγαριού

(GOBO PROJECTOR)

Ένα από τα τελευταία αποκτήματα μου στο κομμάτι του εξοπλισμού είναι και ο προβολέας των ονομάτων!

Με τη βοήθεια του Photoshop στον υπολογιστή μπορούμε να ετοιμάσουμε ότι μήνυμα θέλει το ζευγάρι: Από τα ονόματα των νεόνυμφων μέχρι το μονόγραμμα του ζευγαριού όπως έχει αποτυπωθεί στο προσκλητήριο, το όνομα του νεοφώτιστου όταν πρόκειται για βάπτιση, είτε την ημερομηνία τέλεσης του μυστηρίου.

Όλα αυτά μπορούν να προβληθούν είτε πάνω από το νυφικό τραπέζι, είτε στη πίστα, είτε σε κάποιο τοίχο του μαγαζιού είτε ακόμα και στην είσοδο της αίθουσας.

Για ολόκληρο το 2019 η υπηρεσία αυτή παρέχεται ΔΩΡΟ στα ζευγάρια που θα μας προτιμήσουν χωρίς καμία εξτρά χρέωση.

 
 
 
 
 
 

Φωτισμός Πίστας και Νυφικού Τραπεζιού

 

Σε συνεννόηση με το ζευγάρι και αν η αίθουσα δεξίωσης δεν παρέχει φώτα, αναλαμβάνουμε εμείς το φωτισμό τόσο της πίστας όσο και του νυφικού τραπεζιού. Οι ιδέες και οι δυνατότητες είναι αμέτρητες και δεν μπορούν να αναλυθούν μέσα σε αυτό το κείμενο…..

Από απλό φωτισμό την ώρα της παραδοσιακής μουσικής μέχρι έντονο με κινούμενες κεφάλες την ώρα του πάρτι.

Επίσης ο τονισμός του νυφικού τραπεζιού είναι ένα άλλο όμορφο concept που δουλεύουμε με επιτυχία…. Κρυφό φωτισμό πίσω από το τραπέζι ‘η ακόμα fairy lights να πέφτουν σαν κουρτίνες μπροστά από το τραπέζι δίνουν έναν άλλο τόνο στο σημείο που κάθονται τα κεντρικά πρόσωπα της βραδιάς.

 
 
 
 
 
 

Αρχιτεκτονικός χώρος φωτισμού

 

Οι δυνατότητες μας στο θέμα φωτισμός είναι ανεξάντλητες!!

Ανοιχτός ή κλειστός χώρος δεν παίζει κανένα ρόλο…. Μπορούμε να φωτίσουμε με την τεχνολογία που στο εξωτερικό λέγεται uplightingαπό τοίχους και κολώνες μέχρι δέντρα, φοίνικες και αγάλματα.

 
 
Uplighting-Before-After.jpg

 
 

Φωτιζόμενα Γράμματα Γάμου (Wedding Letters)

Σε συνεργασία με την εταιρεία   The letter Co. έχουμε τη δυνατότητα να φέρουμε για εσάς στο χώρο της δεξίωσης σας μεγάλα φωτιζόμενα γράμματα. Υπάρχουν έτοιμα όπως το MR.& MRS. , LOVE, WELCOME, αλλά και μια πιο απλή λύση όπου στήνουμε τα 2 αρχικά του ζευγαριού με το σύμβολο  “&” ανάμεσά τους) 

Σε περίπτωση που θέλετε να διαλέξετε κάποιο άλλο σχέδιο ή φράση της αρεσκείας σας....δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε τη σελίδα της εταιρείας στο Ιnstagram.

Τα γράμματα αυτά συνήθως χρησιμοποιούνται σαν ντεκόρ κοντά στο νυφικό τραπέζι ή στην είσοδο εκεί όπου προσέρχονται οι καλεσμένοι ή ακόμα σε ένα χώρο που έχει ορίσει το ζευγάρι σαν χώρο φωτογράφισης (εδώ υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασης κανονικού Photo booth ).

 
 
 
 
 
 
 

Πυροτεχνήματα Εδάφους

& Μηχανές Καπνού ή Ξηρού Πάγου

Για ακόμα πιο φαντασμαγορική είσοδο του ζευγαριού ή ακόμα και για τον πρώτο σας χορό μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε με το εφέ των πυροτεχνημάτων εδάφους γνωστών και ως σιντριβάνια ή ακόμα μια μηχανή καπνού και ξηρού πάγου.

Αναλόγως του χώρου που γίνεται η δεξίωση σας υπάρχουν πυροτεχνήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου με διαφορετικό ύψος και σε πολλές περιπτώσεις και με διαφορετική χρονική διάρκεια.

 
 
 
 

Διακόσμηση Οροφής - Έναστρος Ουρανός

Για το τέλος, θα ήθελα να αναφέρω μια υπηρεσία που ξεκίνησα να την δουλεύω αρκετά πέρσι το καλοκαίρι με την εταιρεία που συνεργαζόμουν στη Σαντορίνη.

Ο λεγόμενος και έναστρος ουρανός....

Έχετε δεξίωση

·  Στην αυλή του σπιτιού σας??

·  Στο προαύλιο της εκκλησίας??

·  Σε ένα κτήμα που δεν πληροί τις προδιαγραφές να φιλοξενεί εκδηλώσεις??

·  Σε ταβέρνα - εστιατόριο??

·  Σε ένα beach bar δίπλα στο κύμα???

·  Στην ταράτσα ή το μπαλκόνι του σπιτιού σας??

Στις πιο πολλές από αυτές τις περιπτώσεις που σας ανέφερα ακριβώς από πάνω η λογική λέει ότι δεν θα υπάρχει κάποια προ -εγκατάσταση που να βοηθάει τον επαρκή φωτισμό τόσο του χώρου των τραπεζίων όσο και της πίστας…

Εδώ ερχόμαστε να σας λύσουμε τα χέρια! Όπως μπορείτε να δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν μπορούμε να σας βγάλουμε από τη δύσκολη θέση αναλαμβάνοντας για εσάς την διακόσμηση και τον επαρκή φωτισμό πάνω από τα τραπέζια μην αφήνοντας τίποτα στο σκοτάδι!

Η υπηρεσία αυτή έχει 2 διαβαθμίσεις: Την πιο ακριβή όπου χρησιμοποιούμε τα string lights με κανονικές λάμπες....Αλλά και την σαφώς πιο οικονομική λύση με τα fairy lights….

Στη δεύτερη περίπτωση μιλάμε για τα γνωστά χριστουγεννιάτικα φωτάκια διακόσμησης που όλοι λίγο πολύ χρησιμοποιούμε κατά κόρον στο σπίτι μας τις γιορτές. Αναλόγως του χώρου που θέλουμε να καλύψουμε μπορούμε να κάνουμε και ότι είδους σχέδια έχουμε στο νου μας….Παράλληλες γραμμές, ζικ-ζακ, σπειροειδή, ακτινωτά.

Σε σκεπαστούς χώρους μπορούμε να φωτίσουμε εσωτερικά κάποια οροφή ή ακόμα σε χώρους με τζαμαρίες μπορούμε να τα αφήσουμε να κρέμονται ελεύθερα κάθετα σαν κουρτίνες. Πέργκολες, κολώνες, δέντρα, ότι μπορεί να μας βοηθήσει στο στήσιμο μπορεί και ταυτόχρονα να φωτιστεί και να αναδειχθεί αν εμείς το θελήσουμε!

Σε συνεργασία με το εξειδικευμένο προσωπικό μου από αποτελείται από έναν μηχανολόγο μηχανικό και έναν επαγγελματία ξυλουργό θα κάνουμε τη μελέτη του χώρου σας και θα σας προτείνουμε την καλύτερη λύση που να ταιριάζει στο χώρο σας!

 Ότι και αν σκέφτεστε μη διστάσετε να μας ρωτήσετε!!!